top of page
Contact gegevens.png

Heeft u een vraag over een product, klacht, of een vraag over een zending dan kunt u dat hier doen. Jessica van de klantenservice helpt u graag verder. Stuur Jessica een mail of een berichtje via whatsapp of via de contact pagina, hier onder.

 

Onze klantenservice is op werkdagen, maandag tot vrijdag bereikbaar tussen 12:00 en17:00 uur. Zaterdag, zondag en op feestdagen is onze klantenservice gesloten.

Onze gegevens

Bedrijfsnaam: Gadgetmore.nl
Adres: Randhoeve 39, 3992XB Houten

KVK: 82131805

BTW Nummer: NL003644077B50

Vragen via Whatapp

Whatsapp: 0619470602

Enkel via chat. Bellen kan niet.

Vragen via e-mail

Email: info @ gadgetmore.eu

Wat te doen als u een klacht heeft.

Het is natuurlijk vervelend als u een klacht heeft over onze producten en of dienstverlening. Wij willen u graag verder helpen en een gewenste oplossing bieden. U kunt mailen naar: info @ Gadgetmore.nl Onze medewerkers van de afdeling klachten zullen de klacht bekijken en proberen naar ieders tevredenheid de klacht op te lossen.

 

Na ontvangst van uw klacht ontvangt u van ons een bevestiging.

Wij zullen uw klacht binnen 14 dagen na ontvangst beantwoorden, mocht het meer tijd nodig hebben, dan zullen wij u hiervan op de hoogte stellen. Mocht u dit niet op prijs stellen, dan kunt u ook altijd contact op nemen met de afdeling bemiddeling van Stichting Webshop Keurmerk waar wij bij zijn aangesloten. Zij zullen dan bemiddelen https://www.keurmerk.info/nl/consumenten/klacht/

Vanaf 15 februari 2016 is het voor consumenten in de EU ook mogelijk om klachten aan te melden via het ODR platform van de Europese Commissie. Dit ODR platform is te vinden op http://ec.europa.eu/odr Wanneer de klacht nog niet elders in behandeling is dan staat het u vrij om de klacht te deponeren via het platform van de Europese Unie.

Klantenserivce
 

Verzenden & Retrourneren - Algemene voorwarden - Betaalmethoden en info - Verzenden en bezorgen - Privacybeleid  - FAQ

Vragen? stuur ons gerust een mail met u vraag!

Bedankt voor je vraag.

bottom of page