top of page

 

 

 

Herroepingsrecht

U heeft een afkoelingsperiode van 14 dagen om zonder opgaaf van redenen het product te retourneren, ingaande op de dag van ontvangst van het product. U heeft vanaf het moment van de retourmelding nog 14 dagen de tijd om het product terug te zenden.  Het product kan alleen ongebruikt en,  indien mogelijk, in originele verpakking geretourneerd worden.

Voor het retourneren van de bestelling zijn de retourkosten voor uw rekening. Wij zullen het bedrag binnen 14 dagen crediteren. Tevens kunt u gebruik maken van het modelformulier deze kunt hier downloaden.

De ondernemer Gadgetmore vergoedt alle betalingen van de consument, inclusief eventuele leveringskosten door de ondernemer in rekening gebracht voor het geretourneerde product (als de gehele order retour komt), onverwijld doch binnen 14 dagen volgend op de dag waarop de consument hem de herroeping meldt. Tenzij de ondernemer aanbiedt het product zelf af te halen, mag hij wachten met terugbetalen tot hij het product heeft ontvangen of tot de consument aantoont dat hij het product heeft teruggezonden, naar gelang welk tijdstip eerder valt. De ondernemer gebruikt voor terugbetaling hetzelfde betaalmiddel dat de consument heeft gebruikt, tenzij de consument instemt met een andere methode. De terugbetaling is kosteloos voor de consument.

Als de consument heeft gekozen voor een duurdere methode van levering dan de goedkoopste standaardlevering, hoeft de ondernemer de bijkomende kosten voor de duurdere methode niet terug te betalen.
 

Bezorgen

  • Hoeveel wordt er in rekening gebracht voor de verzending?

Verzendkosten binnen Nederland zijn 5.95 per bestelling. Voor bestellingen naar België bedragen de verzendkosten 9,95 met track en trace, en gratis verzending vanaf 70,-

  • Hoe kan ik mijn bestelling volgen?

Nadat de bestelling is aangemeld bij PostNL, DHL of DPD, zult u een email ontvangen met track&trace code. Hiermee kunt u de bestelling volgen via de website van vervoerder. Bestellingen voor België gaan via Postnl en BPost.
 

  • Kan ik de bestelling op een ander adres dan mijn factuuradres laten bezorgen?

Ja, dit is mogelijk. Tijdens het bestelproces heeft u de optie om een ander verzendadres op te geven, afwijkend van het factuuradres. U kunt er ook voor kiezen om deze bij een pakketpunt te laten bezorgen bij u in de buurt.
 

  • Mijn bestelling is nog niet binnengekomen, wat moet ik doen?

Het komt zelden voor dat een bestelling niet geleverd wordt. In enkele gevallen kan dit helaas toch het geval zijn. Mochten er problemen zijn (en u heeft wel een track&trace code ontvangen), kunt u contact opnemen met ons. Indien u uw bestelling na een week nog niet in ontvangst heeft mogen nemen, kunt u contact opnemen met de klantenservice van Gadgetmore.
 

Retournering

  • Binnen welke tijd kan ik mijn bestelling terugsturen?

U kunt uw bestelling binnen 14 dagen na verzending terugsturen, hierna is dit helaas niet mogelijk (tenzij het probleem onder de garantie valt).

  • Hoe kan ik mijn bestelling terugsturen?

Wij geven uw geld terug + verzendkosten of ruilen uw product wanneer aan de volgende voorwaarden wordt voldaan:


A. Stuur een e-mail naar info @ Gadgetmore.nl onder vermelding van uw bestelnummer en een korte uitleg van uw retourzending.

B. Je stuurt het product terug naar ons (op eigen kosten dit hoeft niet wanneer je het terugstuurt vanwege een defect). Het verzoek moet binnen 14 dagen na de verzenddatum worden ingediend.

C. De artikelen worden in dezelfde toestand teruggestuurd als waarin ze zijn verzonden, in het oorspronkelijke verpakkingsmateriaal en met alle meegeleverde accessoires, indien mogelijk in originele verpakking' gebruiken. 

D. Nadat de retourzending is goedgekeurd door onze klantenservice, versturen wij u een verzendlabel waarmee u uw bestelling kunt terugsturen. Indien u vragen heeft, kunt u altijd contact opnemen met de klantenservice. U kunt het retourformulier ook downloaden op onze webshop via deze link.

nederlandqq.png
Bezorgen & Retournering.png
  • Krijg ik mijn geld terug als ik een product terugstuur?

Natuurlijk krijgt u uw geld terug incl uw verzendkosten, wanneer u uw product terugstuurt. Dit bedrag wordt automatisch terug gestort binnen 14 dagen op uw rekening. Indien de producten niet aan de eisen voldoen voor terugzendingen, zullen de producten teruggestuurd worden naar de klant (waarbij de verzendkosten ook voor de klant zijn). Weet u niet zeker of uw producten (nog) voldoen aan de eisen? Stuur gerust een email naar onze klantenservice. 

  • Hoe en binnen welke tijd krijg ik mijn geld teruggestort?

De geretourneerde producten worden door ons nagekeken na aankomst in het magazijn. Als alles in orde is en aan alle eisen voldaan is, wordt het bedrag door ons binnen 14 dagen naar u overgemaakt. Eventuele kosten (verzend- en verwerkingstarief, schade of missende onderdelen) zullen in mindering gebracht worden op het totaalbedrag.

bottom of page